Loopgroep actief bij Berenloop Terschelling november 2009


Berenloop Terschelling

Zondag waren ook enkele leden van loopgroep Dokkum naar Terschelling vertrokken om deel te nemen aan de Berenloop. En ook bij deze loop weinig wind en mistig.

Alle leden die aan de start kwamen liepen de halve marathon. Als eerste van de loopgroep kwam Jogchum Dijkstra uit Dokkum binnen en liep een prima tijd van 1:35:37, daarna kwam de in goede vorm verkerende Jaap Baalbergen uit Dokkum in een tijd van 1:44:26 over de finishstreep. Als derde finishte RenĂ© Wijnstra uit Dokkum, goed hersteld van zijn blessures, met een tijd van 1:47:45, Klaas van der Kooij uit Damwoude liep een zeer solide wedstrijd met een eindtijd van 1:46:07 en als laatste van de mannen liep Jan Boon over de rode loper en kon zijn tijd keurig onder de twee uur houden in 1:57:00.

Bij de dames was Thea van der Meulen het eerst binnen, samen met Reina Hes uit Dokkum had zij zich goed voorbereid op deze halve marathon, hun eindtijden waren Thea in 1:48:22 en Reina in 1:54:12. Oud loopgroeplid Tiny Wouda uit Kollum liep ook een uitstekende race met een eindtijd van 1:51:21 was zij dan ook zeer tevreden.

Sportgroet Roelof Elzinga