Autobiografie van René Wijnstra

De eenzaamheid van de langeafstandloper vertelt het autobiografische marathonavontuur van René Wijnstra. In 2010 ging deze atleet, samen met vijf reisgenoten, de ultieme hardloopuitdaging aan. “The City That Never Sleeps, The Big Apple.” New York, de marathon der marathons! Gaat het René lukken? Zal hij de 42.2 kilometers asfalt en de bruggen verslaan? Lukt het hem om Manhattan en de finish op Central park te halen?  Flashbacks uit vroegere jaren en muziek vergezellen de 42-jarige sportman tijdens de “monstertocht” in het oerwoud van het leven en de straten van New York…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
René Wijnstra (Dokkum, 1968) werkte 14 jaar bij de Vlaggencentrale en is vanaf 2001 bij een verfgroothandel in dienst. Hij woont al zijn hele (sportieve) leven in het Friese Dokkum en kreeg samen met zijn vrouw in 2004 een zoon. Het schrijverstalent, voornamelijk sportverslagjes schrijven en een enkel krantenartikel (zomerverhaal “Down down”), waren de voorboden van dit boek.
In één jaar (2013) voltooide hij de cursus autobiografieschrijven en zijn eerste boek: De eenzaamheid van de langeafstandloper.
 
 
 
 
 
 
 
BESTEL NU!
De eenzaamheid van de langeafstandloper
Verkoopprijs: € 13,95 (exclusief verzendkosten)